Συνεργασία Infowood Technologies & Woody Line

Η Infowood Technologies καλοσωρίζει στο δυναμικό των συνεργατών της την εταιρεία Woody Line – Α. Κουκιόγλου & Σια O.Ε.. H Woody Line έχει την έδρα της στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο με κύριο αντικείμενο τις παιδικές – εφηβικές επιπλοσυνθέσεις. Με στόχο πάντα την υψηλή ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων της, η Woody Line εδώ και 38 χρόνια ικανοποιεί απόλυτα τις σύγχρονες απαιτήσεις των νέων προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρωμάτων και υλικών για κάθε έπιπλο.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών περιλαμβάνει την ψηφιοποίηση των προϊόντων της Woody Line με την δημιουργία τιμοκαταλόγου στην εφαρμογή 1992 online καθώς και την δημιουργία ειδικής έκδοσης για την ιστοσελίδα της Woody Line (OEM edition). Η πολύχρονη παρουσία της Infowood Technologies στον κλάδο της πληροφορικής και η πολυετή πείρα της Woody Line στο χώρο του παιδικού – εφηβικού επίπλου αποτελούν μία ορθή στρατηγική κίνηση η οποία συμβάλλει στην προβολή των προϊόντων της Woody Line με στοχευμένο τρόπο συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.

Η Infowood Technologies ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες τις αγοράς προωθεί τις αρτιότερες λύσεις για κάθε επιχείρηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, κρατώντας πάντα σε ύψιστο βαθμό το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της.