Συνεργασία Infowood Technologies & Kronospan Hellenic

Η Infowood Technologies καλοσωρίζει στο δυναμικό των συνεργατών της την εταιρεία Kronospan Hellenic. H Kronospan Hellenic ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Kronospan Worldwide ως αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Η εταιρεία, με έδρα την Λάρισα, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα διευρύνοντας συνεχώς τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συμβάλλει σημαντικά στις αυξημένες ανάγκες της εποχής καθώς και στον ανταγωνισμό. Η Infowood Technologies εμπλούτισε το λογισμικό της με την ψηφιοποίηση των προϊόντων της Kronospan Hellenic και την ενσωμάτωση αυτών στην εφαρμογή 1992 online. Η διάθεση του καταλόγου της Kronospan Hellenic στους πελάτες της Infowood Technologies έγινε άμεσα μέσω internet και με μηδενικό κόστος, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κατακτά το υψηλότερο ποσοστό της ελληνικής αγοράς στον δείκτη ωφέλειας/κόστους.

Η Infowood Technologies ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες τις αγοράς προωθεί τις αρτιότερες λύσεις για κάθε επιχείρηση, κρατώντας πάντα σε ύψιστο βαθμό το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της.