Συνεργασία Infowood Technologies & Ξυλοβιοτεχνική Α.Ε.Β.Ε.

Η Infowood Technologies καλοσωρίζει στο δυναμικό των συνεργατών της την εταιρεία Ξυλοβιοτεχνική Α.Ε.Β.Ε.. H Ξυλοβιοτεχνική δραστηριοποιείται στον χώρο του ξύλου από το 1987 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου. Η εταιρεία ασχολείται με το ξύλο και τα προϊόντα του καθώς επίσης και με την μερική επεξεργασία αυτών και απευθύνεται κατά βάση σε επαγγελματίες και βιοτεχνίες του κλάδου.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών αποτελεί την αρχή μια επιτυχημένης προβολής της Ξυλοβιοτεχνικής Α.Ε.Β.Ε. μέσω των προϊόντων της εταιρείας Egger στην εφαρμογή 1992 online και το Openhome. Η πολύχρονη παρουσία της Infowood Technologies στον κλάδο της πληροφορικής συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των προϊόντων της Ξυλοβιοτεχνικής Α.Ε.Β.Ε. με στοχευμένο τρόπο συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.

Η Infowood Technologies ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες τις αγοράς προωθεί τις αρτιότερες λύσεις για κάθε επιχείρηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, κρατώντας πάντα σε ύψιστο βαθμό το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της.