Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εκπαιδεύσεις για το πρόγραμμα 1992

Συνεχίζοντας την σειρά επιτυχημένων εκπαιδεύσεων η Infowood Technologies διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδεύσεις στην Θεσσαλονίκη για το πρόγραμμα 1992. Οι εκπαιδεύσεις θα γίνουν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο Porto Palace Hotel. Σκοπός των εκπαιδεύσεων είναι η άριστη εκμάθηση του προγράμματος, η εξειδίκευση των γνώσεων για προχωρημένους χρήστες καθώς και η γνωριμία με τη διαδικτυακή έκδοση που αποσκοπεί στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των πωλήσεών σας μέσω του διαδικτύου. Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του προγράμματος 1992.
Ποιό είναι το όφελος από την παρακολούθηση της εκπαίδευσης
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν βασικές γνώσεις χειρισμού της σχεδιαστικής εφαρμογής 1992, να βελτιώσουν αλλά και να τελειοποιήσουν τα σχέδιά τους μαθαίνοντας «tips & tricks» από το εξειδικευμένο προσωπικό της Infowood Technologies.

 

Σε πρώτη παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια των εκπαιδεύσεων έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε πρώτη παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη και να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή το ολοκαίνουριο πρόγραμμα της Infowood Technologies για τον σχεδιασμό ντουλάπας, επιπλοσυνθέσεων και γενικά κάθε επίπλου που γίνεται από μελαμίνη ή παρόμοια υλικά.

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε:

  • να σχεδιάσετε
  • να κοστολογήσετε
  • να πάρετε ανάλυση πρώτων υλών με αυτόματη βελτιστοποίηση
  • να πάρετε κατασκευαστικές οδήγίες


για κάθε ντουλάπα (επιπλοσύνθεση) που μπορείτε να φανταστείτε μόλις σε
ΠΕΝΤΕ (5) λεπτά!

Σημαντικό! Δεν χρειάζεται παραμετροποίηση από εσάς, απλά θα δώσετε το κόστος της μελαμίνης.

 

Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου προγράμματος για τον σχεδιασμό ντουλάπας, επιπλοσυνθέσεων και γενικά κάθε επίπλου από μελαμίνη ή παρόμοια υλικά, θα πραγματοποιηθούν και παρουσιάσεις των νέων εκδόσεων (1992 online & 1992 desktop) του προγράμματος 1992, για όσους δεν τις έχουν αποκτήσει ακόμα. Ενημερωθείτε από κοντά και αναβαθμίστε την έκδοσή σας συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τεχνολογίες με την βοήθεια της Ιnfowood Technologies.